Чому саме наша школа?

восточные танцы бровары, танцы живота бровары, школа танца бровары

Школа східного танцю Ольги Козлової – це творчий простір, де жінки різноманітного віку знаходять улюблене місце дозвілля, розвитку, краси та здоров’я.

Ми пропонуємо те, що потрібно саме Вам.  Для когось заняття східними танцями – це цікаве проведення часу, фізичні навантаження і гарний настрій, а для когось – це постійний розвиток, участь у міжнародних змаганнях, жага до перемоги та сенс життя.

Ми – команда професіоналів,  до складу якої входять провідні виконавиці східного танцю, хореографи та постановники. На вітчизняній арені  під керівництвом Ольги Козлової виховане не одне покоління переможців, зірок і зірочок.  Ми любимо справу, якою займаємось і завжди маємо час на постійне підвищення своєї кваліфікації і майстерності.

Наша праця сконцентрована не лише на танцюристах-початківцях. Учнями центру є і відомі професіональні танцівниці, тренера і педагоги з різних міст України. З нами Ви можете відвідувати групові та індивідуальні заняття, а також  стати виконавцями персональних або групових танцювальних постановок не тільки у якості подарунка для себе чи коханої людини, а й у ролі учасника фестивалів та змагань зі східних танців.

Головна методика – плідні тренування, постійний розвиток, взаємоповага та любов до наших клієнтів.

Наш дивіз – сьогодні ми стаємо кращі ніж учора.

Керівник школи – Ольга Козлова.